Film: The fault in our stars

Fault_in_our_starsTitel: The Fault in our Stars

Regisseur: Josh Boone

Duur: 2u05

Acteurs: Shailene Woodley, Ansel Elgort, Willem Dafoe

Genre: Drama / Romantiek

Verschenen: juni 2014

Verhaal: Hazel en Gus zijn twee heel bijzondere tieners. Ze beschikken allebei over een cynisch gevoel voor humor, hebben een hekel aan alles wat gewoon is en zijn stapelgek op elkaar. Hun relatie is op zich al een wonder, omdat ze elkaar hebben ontmoet bij een praatgroep voor kankerpatiënten.

Mijn mening

Mijn verwachtingen voor de verfilming van dit boek van John Green waren ontzettend hoog gespannen. Eerder al plaatste ik “De weeffout in onze sterren” op nummer 1 van de beste boeken die ik in 2014 gelezen had, en ik moet zeggen dat ook de film mij helemaal niet teleurgesteld heeft! Ik was ontzettend blij om te zien dat de verhaallijn van het boek voor het grootste deel netjes gevolgd werd en ook de cast vond ik heel overtuigend in hun rol. Tijdens het bezoek aan het Anna Frank huis in Amsterdam plaatsten ze geluidsbestanden van fragmenten uit het dagboek van Anne Frank over de klim die Hazel moet maken om het bovenste gedeelte van het huis te kunnen bereiken. Dit gaf naar mijn mening de emoties heel goed weer. Net als tijdens het boek zat ik de hele tijd met een zakdoek bij mij om de nodige traantjes weg te vegen. “The fault in our stars” is een prachtige verfilming van een prachtig boek!

thefaultin

thefaultinour

Mijn beoordeling

9/10

Advertenties

5 gedachtes over “Film: The fault in our stars

  1. Ik heb de film gezien, er werd al gezegd dat je zakdoekjes nodig had, maar dan ben ik juist zo iemand als ze dat zeggen…. van” echt niet” , dat gebeurd mij niet, ahummmm ik had niks moeten zeggen. Prachtig erg ontroerend

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s