Kortverhaal “Donkere invloed” van Robby De Letter

cover2 (1)
 Titel: Donkere invloed
 Auteur: Robby De Letter
 Aantal pagina's: 62
 ♥♥♥

Verhaal: Een kortverhaal over de gedeprimeerde Lucas die de mogelijkheid krijgt om zijn ellendige leven te veranderen. Zijn keuze tussen goed en kwaad is allesbepalend voor de toekomst van hem en zijn gezin. Zal hij de juiste keuze kunnen maken? 

Mijn mening

Een tijdje geleden kreeg ik de kans het debuut kortverhaal “Donkere invloed” van Robby De Letter te lezen. Het verhaal kwam in ePub formaat, wat dus tevens een uitgelezen kans was om mijn nieuwe e-reader te testen! De titel van het verhaal sprak mij ontzettend aan en maakte mij onmiddellijk benieuwd. Het verhaal is vlot geschreven en leest heel makkelijk, een kleine verdwaalde tikfout vergeven we hem dan ook. Hoewel het verhaal helemaal anders is, doet het mij persoonlijk door de sfeer een beetje denken aan films als The Rite en The Devil’s Advocate. Voor mensen die van het genre houden is het zeker een aanrader. Zoals de titel al doet vermoeden een verhaal met een duister kantje, dat je nadien toch even aan het nadenken zet.

Mensen die graag zelf willen kennismaken met het verhaal kunnen het met de coupon code WZ22Y aan -50% kopen bij smashwords: https://www.smashwords.com/books/view/464250

Mijn beoordeling

3/5

Advertenties

Een gedachte over “Kortverhaal “Donkere invloed” van Robby De Letter

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s